Тенденциите в дамските слънчеви очила 2022

Слънчевите очила са аксесоар, който говори много за вашата личност и стил. Те са елемента, чрез който околните могат да си изградят мнение за вас, базирано на енергията, която излъчвате, носейки ги. Именно затова е от изключително важно значение да умеем прицизно да избираме очилата, които носим.
 

Тенденциите в дизайна на слънчевите очила непрекъснато се променят. Модата през 2022 предлага разнообразие в моделите на слънчевите очила, които с лекота ще освежат всяка визия.
 

Неонови слънчеви очила
 

Една от най-големите тенденции на 2022, определено ще бъде носенето на неонови очила. Цветове като жълто, оранжево и розово, носещи енергията на 90-те, се очаква да бъдат доминиращи през предстоящият летен сезон.
 


Бели рамки
 

Ако неоновите очила са прекалено ярки за вас, отличен избор биха били слънчевите очила с бели рамки. Много дизайнери доказаха на своите подиуми, колко ефектни могат да бъдат тези очила, със своят семпъл ретро дизайн.
 


Черни рамки
 

Класическите очила с черни рамки правят сензационно модно завръщане през 2022. В комбинацията им с всеки един цвят, те носят усещането за елегантност, кокетност и мистериозност.

Прочети още

Тенденции в мъжките слънчеви очила 2022
Тенденции в мъжките слънчеви очила 2022

Добрият чифт слънчеви очила, е един от задължителните елементи в гардероба на един мъж. Също като изборът на облекло и аксесоари, те отразяват вашият стил, хобита и характер.

Прочети още >
Няколко правила за избор на точните рамки за очила
Няколко правила за избор на точните рамки за очила

Лятото е към своя край. С него бавно, една след друга, прибираме летните дрехи, обувки и чанти. Пъстротата на слънчевите месеци отстъпва място на строгите бизнес тоалети, които в месеци н...

Прочети още >
Няколко забавни тренда в лятната мода
Няколко забавни тренда в лятната мода

Когато говорим за мода, ние в онлайн магазин ByAccessories, обикновено коментираме цялостната визия. Бихме ви представили ето тази, в която червената дамска чанта е акцент.

Прочети още >
Ретро: очилата cat eye, отново на фокус
Ретро: очилата cat eye, отново на фокус

Тази година елегантността има котешки очи. Забелязахте ли как повечето дами край вас, придобиха особен шик. Това се дължи донякъде на очилата тип котешко око, или като ги наричаме с &bdqu...

Прочети още >

Запиши се за нашия бюлетин

Имайте, предвид, че вашият email няма да бъде споделен с трети лица и информационните съобщения, които ви изпращаме няма да бъдат повече от едно на седмица.

at-icon