Тенденции в мъжките слънчеви очила 2022

Добрият чифт слънчеви очила, е един от задължителните елементи в гардероба на един мъж. Също като изборът на облекло и аксесоари, те отразяват вашият стил, хобита и характер.
 

Модата при мъжките слънчеви очила се разнообразява всяка година с нови атрактивни дизайни. Тенденциите през 2022 включват интересни модели, с които ще придадете допълнителен чар на визията си.
 

Геометрични очила
 

Кръгли или квадратни – слънчевите очила с геометрични форми ще бъдат неизменна част от гардероба на всеки мъж през 2022. С привлекателният си дизайн те се съчетават чудесно с всеки един стил и са перфектният избор, ако търсите ежедневни очила, с които ще изглеждате в крак в модата.

 

Прозрачни стъкла
 

Прозрачните стъкла с лек цветен нюанс ще са водеща тенденция през лятото тази година. Дори носени с най-семлото облекло, те гарантирано ще придадат усещането за стил и изисканост на вашата визия.

Спортни очила
 

Спортните очила, известни със своето удобство и слънчева защита, ще бъдат един от трендовете на 2022. Подходящи са за спорт, но също така в комбинация с риза, дънки и шапка идиотка се превръщат в облекло, достойно за Парижката седмица на модата.

 

 

Прочети още

Тенденциите в дамските слънчеви очила 2022
Тенденциите в дамските слънчеви очила 2022

Слънчевите очила са аксесоар, който говори много за вашата личност и стил. Те са елемента, чрез който околните могат да си изградят мнение за вас, базирано на енергията, която излъчвате, ...

Прочети още >
Няколко правила за избор на точните рамки за очила
Няколко правила за избор на точните рамки за очила

Лятото е към своя край. С него бавно, една след друга, прибираме летните дрехи, обувки и чанти. Пъстротата на слънчевите месеци отстъпва място на строгите бизнес тоалети, които в месеци н...

Прочети още >
Няколко забавни тренда в лятната мода
Няколко забавни тренда в лятната мода

Когато говорим за мода, ние в онлайн магазин ByAccessories, обикновено коментираме цялостната визия. Бихме ви представили ето тази, в която червената дамска чанта е акцент.

Прочети още >
Ретро: очилата cat eye, отново на фокус
Ретро: очилата cat eye, отново на фокус

Тази година елегантността има котешки очи. Забелязахте ли как повечето дами край вас, придобиха особен шик. Това се дължи донякъде на очилата тип котешко око, или като ги наричаме с &bdqu...

Прочети още >

Запиши се за нашия бюлетин

Имайте, предвид, че вашият email няма да бъде споделен с трети лица и информационните съобщения, които ви изпращаме няма да бъдат повече от едно на седмица.

at-icon