5 свежи идеи за лятното облекло, постигнати с аксесоари

От ярки цветове, които подчертават сезона, до класически форми за цялата година – освежете своя гардероб с допълнения, които подчертават стила.
 

Нов сезон, нов гардероб. Температурите продължават да се качват. Дали вашият стил съответства на  сезона, на модата, и дали рафтовете с тоалети са обновени подходящо. Огледайте се в социалните мрежи, в инстаграм, и ще установите, че в гардероба си вече имате всичко. Няколко аксесоара, вдъхновени от новите тенденции ще доведат до това да се чувствате наистина добре.
 

Какво да опитате първо?
 

Огромни джинси, които са няколко размера над Вашия и една бяла лятна блуза с мъниста. Черна чанта през рамо, за да се чувствате още по-свободно.

 

 

 

  1. Сложете нещо лилаво в оня прекрасен ярък цвят, който ще ви отличи сред останалите. Блуза с огромен бухан ръкав ще очарова. Лилавото е сред любимите цветове ever. Класически слънчеви очила ще добавят още женски чар и загадъчност. Изберете този модел слънчеви очила Katrin Jones с форма wayfarer. В превод wayfarer означава пътешественик, който преминава големи разстояния пеша, подобно на пилигримите

 

 

  1. Краката ви вече имат оня златист загар, за който мечтаехте през зимата. Покажете ги. Няма нищо по-красиво! Изберете малка бяла рокля Verde с рязана бродерия

 

Допълнете с жълто филцово бомбе, с което ще сте още по-ярка или кокетна шапка като аристократките по време на поло или езда.

 

 

  1. Фаворитът за лято 2021 – бледожълто, за лято 2022 – „прясно масло“. Комбинирайте с фамозни Дамски слънчеви очила Rita Bradley polar с метална рамка и малки камъчета.

 

Лятна дамска шапка в мишо сиво с малка перла ще оформят визията в най-модната комбинация за сезон 2021 и ще ви прехвърлят в 2022. 

 

  1. И последната идея за днес е отново в топ модните тенденции на това лято. Сложете един широк панталон от меко падащ блед шантунг или по-плътен плат в цвят охра. Една бяла блуза и жълта чанта. Комбинирайте с ето тези дамски слънчеви очила и сте готови да събирате погледите на околните.

 

 

 

Прочети още

Тенденции в мъжките слънчеви очила 2022
Тенденции в мъжките слънчеви очила 2022

Добрият чифт слънчеви очила, е един от задължителните елементи в гардероба на един мъж. Също като изборът на облекло и аксесоари, те отразяват вашият стил, хобита и характер.

Прочети още >
Тенденциите в дамските слънчеви очила 2022
Тенденциите в дамските слънчеви очила 2022

Слънчевите очила са аксесоар, който говори много за вашата личност и стил. Те са елемента, чрез който околните могат да си изградят мнение за вас, базирано на енергията, която излъчвате, ...

Прочети още >
Няколко правила за избор на точните рамки за очила
Няколко правила за избор на точните рамки за очила

Лятото е към своя край. С него бавно, една след друга, прибираме летните дрехи, обувки и чанти. Пъстротата на слънчевите месеци отстъпва място на строгите бизнес тоалети, които в месеци н...

Прочети още >
Няколко забавни тренда в лятната мода
Няколко забавни тренда в лятната мода

Когато говорим за мода, ние в онлайн магазин ByAccessories, обикновено коментираме цялостната визия. Бихме ви представили ето тази, в която червената дамска чанта е акцент.

Прочети още >

Запиши се за нашия бюлетин

Имайте, предвид, че вашият email няма да бъде споделен с трети лица и информационните съобщения, които ви изпращаме няма да бъдат повече от едно на седмица.

at-icon