Плащане и доставка

   

 Възможни са следните начини за плащане на продукти в Магазин:
 

  1. Плащане с наложен платеж: плащате на куриера/куриерската фирма при получаване на поръчката. Моля, незабавно да се свържете с нас, при констатирано несъответствие между потвърдената сума на поръчка и стойността на наложения платеж.

     
ЦЕНИ – ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ
 

  1. При поръчка на продукти от „Булгариан Инвестмънтс“ ЕООД, показани на сайта, Вие се задължавате да заплатите на „Булгариан Инвестмънтс“ ЕООД цената на съответния продукт, посочена за същия този продукт в нашия Магазин, като заплащате транспортните разходи за доставянето му до заявеният от Вас адрес за гр. София и за страната. В случай, че желаете да бъде изпълнена експресна поръчка (важи само за град София) в съответствие с правилата на настоящите Общи условия, заплащате допълнително цената (стойността за експресна поръчка), указана в нашия Магазин.
  2. Всички цени, посочени в Магазина са в български лева (BGN) и са с включен ДДС.
  3. При предварително заплащане през друга система или превод по банкова сметка, Вие се задължавате да заплатите всички такси върху цената на съответния поръчан от Вас продукт, начислени от страна на банковите институции или други системи, използвани за плащане на продукти.
  4. Ако плащате чрез конвертиране от друга валута всички разходи или загуби, свързани с конвертирането на валутите, са за Ваша сметка.


ПОРЪЧКА
 

Поръчки регистрирани след 18:00 часа, автоматично ще се обработват на следващия работен ден. 
 

Нашият Магазин предлага два типа доставки – стандартна доставка и експресна доставка. Експресната доставка важи само и единствено за територията на град София- център и квартали.
 

1. Стандартната поръчка ще бъде доставена на следващия работен ден, от нейното валидно подаване в нашия Магазин в случай, че поръчката е направена до 15.00 ч. в работен ден. При валидно подаване на поръчката след 15.00 ч. в работен ден, същата се генерира от системата като подадена на следващия работен ден и ще бъде доставена до 2 работни дни, считано от този следващ работен ден(с изключение на събота и неделя и официални празници)съобразено с работното време на куриерите. Освен ако не е посочено, че поръчката следва да бъде доставена с експресна доставка, която важи само за гр.София. В този случай, експресната доставка се доставя на следващия работен ден.
 

2. Експресната доставка ще бъде извършена в рамките на същия работен ден, в случай, че поръчката е направена до 13.00 ч. в същия работен ден и е на територията на град София. При валидно подаване на поръчката след 13.00 ч. в работен ден, същата се генерира от системата като подадена на следващия работен ден и ще бъде доставена в рамките на следващия работен ден за територията на град София.Поръчаните продукти се доставят в цялата страна чрез куриер до адрес на получателя или офис на куриера.


Продуктите са в оригиналната си запечатана опаковка от производителя.


При поръчки над 60лв.получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.


3.В случай, че желаете експресна доставка, молим да имате предвид, че следва да доплатите допълнителната стойност за експресна поръчка, която се начислява и дължи за всяка направена поръчка, посочена е в стъпка „Начин на доставка“, „Експресна поръчка“ и се визуализира в хода на подаване на Вашата поръчка.


4.Не е необходима предварителна регистрация (създаване на профил), за да бъде направена поръчка в нашия Магазин. Можете на направите поръчка и като Гост. Регистрацията (създаването на профил) Ви позволяват да пазарувате по-бързо, тъй като няма да е необходимо да въвеждате данните си всеки път, ще бъдете осведомени за статуса на Вашата поръчка и ще може да проследявате вече направени поръчки, а и ще имате достъп до предишни Ваши поръчки.


5.Ако желаете да получите Вашите продукти чрез друг куриер или куриерска фирма или чрез друг вид пощенски услуги, Молим да имате предвид, че доставката е изцяло за Ваша сметка и на Ваша отговорност, т.е. „Булгариан Инвестмънтс“ ЕООД не поема отговорност за продукта, който ще получите. Можете да се свържете с нас на тел. +359 893 420 111, за да уточним желания от Вас друг начин на получаване и детайлите относно изпращането.


Връщане или замяна чрез куриер - по цени на куриер за сметка на клиента
Продукта, който желаете да върнете или замените, изпратете с куриер до офис от който е пратена поръчката ви.
Стойността на куриерскaтa услугa в двете посоки ще е за Ваша сметка, при поръчка над 60лв.ще получите БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.