С цялата ваканция под ръка

Един от неотменните плажни аксесоари е чантата. Тривиалното изречение едва ли ще пресъздаде емоцията от самата представа за лятна ваканция.

Този универсален аксесоар допълва. Той е акцент. На избора му се отделя специално внимание. Край морето всичко е огромно, широко, и душата се рее заедно с незабравимите summer vibes, за които в началото на май се появяват усмивки в социалните мрежи. Summer Vibes с деликатността на бриз.

В плажните чанти има нещо, което напомня за живота на рибарите, на моряците, на тези истински морски хора. Духът, който те носят, и онова безметежно пренебрежение към суетата. Материята обикновено наподобява мрежа, или е естествен материал. Може да е твърда, като онези кошници, в които рибата още жива се носи у дома. Може да е рае, като че ли ушита от дрехата на стар морски вълк.

Важно е чантата да част от лятната мода!

Една плажна чанта може да е огромна, в стил Джъмбо, и да побира всичко нужно за разпускане до морските вълни. В  нея се побират хавлията, другата хавлия, бански за преобличане, плажно масло и защитен крем, бутилка минерална вода. Морските хора знаят, че задължителен атрибут за активен отдих е тестето карти, книгата, дори табла за маниаците.

Бръкнете в една истинска голяма плажна чанта и в нея ще откриете всичко! Тя е като малък дом, като каравана. Младите момичета, които знаят, че понякога излизат за плаж и след това се прибират след последните звуци от плажния купон. Те събират в тази чанта и малка нощна туника, която се облича директно върху банския и събира погледите на познавачите.

Изборът на цвят не е случаен. На една елегантна женска ръка, придобила бронзов загар пасва всичко – от нежна мента до млечносиво, от слънчево жълто до експресивни етно мотиви, събрали в себе си невероятните мексикански начупени линии или земните цветове на Африка.

И още една причина има да изберете джъмбо! Те стават и за семейни! Ако сте авантюристи и тръгнете към плажа с децата, то в тези огромни чанти се събират още няколко хавлии, кофички и лопатки, и дори смартфоните на децата. В този случай изберете цвят, който ще подхожда и на мъжа до вас, защото със сигурност ще имате нужда от силова подкрепа.

И! Ще се видим на плажа ... :)

 

Прочети още

Тенденции в мъжките слънчеви очила 2022
Тенденции в мъжките слънчеви очила 2022

Добрият чифт слънчеви очила, е един от задължителните елементи в гардероба на един мъж. Също като изборът на облекло и аксесоари, те отразяват вашият стил, хобита и характер.

Прочети още >
Тенденциите в дамските слънчеви очила 2022
Тенденциите в дамските слънчеви очила 2022

Слънчевите очила са аксесоар, който говори много за вашата личност и стил. Те са елемента, чрез който околните могат да си изградят мнение за вас, базирано на енергията, която излъчвате, ...

Прочети още >
Няколко правила за избор на точните рамки за очила
Няколко правила за избор на точните рамки за очила

Лятото е към своя край. С него бавно, една след друга, прибираме летните дрехи, обувки и чанти. Пъстротата на слънчевите месеци отстъпва място на строгите бизнес тоалети, които в месеци н...

Прочети още >
Няколко забавни тренда в лятната мода
Няколко забавни тренда в лятната мода

Когато говорим за мода, ние в онлайн магазин ByAccessories, обикновено коментираме цялостната визия. Бихме ви представили ето тази, в която червената дамска чанта е акцент.

Прочети още >

Запиши се за нашия бюлетин

Имайте, предвид, че вашият email няма да бъде споделен с трети лица и информационните съобщения, които ви изпращаме няма да бъдат повече от едно на седмица.

at-icon