Няколко забавни тренда в лятната мода

Когато говорим за мода, ние в онлайн магазин ByAccessories, обикновено коментираме цялостната визия. Бихме ви представили ето тази, в която червената дамска чанта е акцент:
 

jena
 

Днес ще ви представим забавни акценти на аксесоари, които може и да се превърнат във Вашия летен хит.
 

Плетена шапка идиотка – или както ги наричат Bucket Hats 


Ако все още удържате на новата вълната, която върна забавната шапка идиотка на белия си гребен отново в модата, то сега ви препоръчваме да се замислите сериозно!
 

Особено, ако по някакъв начин наподобяват и/или са плетени. Този дамски аксесоар е актуален през лято 2021, и се очертава да е такъв и следващата година. Ето няколко чудесни екземпляра, които ще ви вдъхновят. Те приличат на ръчна изработка, и едновременно с това са от иновативна материя, която запазва прическа и скалп.
 

Шапка идиотка в чудесен брик цвят. Подходяща за брюнетки и блондинки.
 

Шапка идиотка в ненатрапчиво екрю. Изберете за плажа.
 

Шапка идиотка в неутрална охра. Подходяща за светли и червенокоси дами.
 

Слънчеви очила с правоъгълни рамки


Ако кръглите малки очила на Джон Ленън са ви too much, както казват англичаните, то слънчевите очила с правоъгълни рамки ще са ви тамън, както казват в една от южните ни съседки. При това „малките“ правоъгълни слънчеви очила са тренд за това и следващото лято. Ето няколко екземпляра, които сигурно ще ви допаднат.
 


Дамски слънчеви очила Ана Смит с черна рамка и черни лещи

 

Дамски слънчеви очила Биалучи с черна рамка и лилави стъкла

 

Дамски слънчеви очила Роберто Марко - черна рамка

 

Мрежести чанти и сламени кошници


Ако прекарвате дълго време в Инстаграм, то сигурно сте забелязали „инфлуенсърки“, които от топ дами се превръщат в ... домакини. Поне това е визията, която се опитват да наложат и тя със сигурност е тренд. Плетени чанти от екоматерия, плетени торби, сякаш от пазарска мрежа, и много много важно за всяко лято – огромни сламени кошници и чанти. Докарайте се и вие като за пазар, и бързо-бързо в този вид отпрашете към най-близкия купон. Всяко лятно заведение ще ви приеме с този аутфит.
 

Сламена лятна дамска чанта - тип торба

 


Голяма дамска чанта, покрита с едра плетена мрежа - рибарска плетка. Формата е правоъгълна, цветът неутрален.
 

 

 

Красива лятна дамска чанта Verde, плетена - от екоматерия.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прочети още

Тенденции в мъжките слънчеви очила 2022
Тенденции в мъжките слънчеви очила 2022

Добрият чифт слънчеви очила, е един от задължителните елементи в гардероба на един мъж. Също като изборът на облекло и аксесоари, те отразяват вашият стил, хобита и характер.

Прочети още >
Тенденциите в дамските слънчеви очила 2022
Тенденциите в дамските слънчеви очила 2022

Слънчевите очила са аксесоар, който говори много за вашата личност и стил. Те са елемента, чрез който околните могат да си изградят мнение за вас, базирано на енергията, която излъчвате, ...

Прочети още >
Няколко правила за избор на точните рамки за очила
Няколко правила за избор на точните рамки за очила

Лятото е към своя край. С него бавно, една след друга, прибираме летните дрехи, обувки и чанти. Пъстротата на слънчевите месеци отстъпва място на строгите бизнес тоалети, които в месеци н...

Прочети още >
Ретро: очилата cat eye, отново на фокус
Ретро: очилата cat eye, отново на фокус

Тази година елегантността има котешки очи. Забелязахте ли как повечето дами край вас, придобиха особен шик. Това се дължи донякъде на очилата тип котешко око, или като ги наричаме с &bdqu...

Прочети още >

Запиши се за нашия бюлетин

Имайте, предвид, че вашият email няма да бъде споделен с трети лица и информационните съобщения, които ви изпращаме няма да бъдат повече от едно на седмица.

at-icon